Wedstrijd Fageralm

De eerste wedstrijd tijdens het NK trainingskamp van 2022 werd gehouden in Fageralm Oostenrijk. Met veel van onze skiĆ«rs aan de start werd er alvast “goed getrained” tijdens deze Reuzenslalom wedstrijd voor het NK van volgende week. Wekker om 05.45 en met het 15 man/vrouw sterke team op weg van Werfenweng naar de wedstrijd piste.

Aspiranten:
Wij hadden met Milan, Bodi, Pijke en Jikke in categorie U12-H en U12-D een goede bezetting. Helaas ging het voor Milan bij het laatste poortje in de tweede run mis, waardoor hij zijn snelle tijd niet kon verzilveren. Pijke miste helaas een poort (DSQ) en Bodi werd na het verlies van zijn ski bij de start uiteindelijk nog 10de.
JIkke zette twee hele goede runs neer en eindigde knap als 8ste in een sterk deelnemersveld.

Scholieren U14 – JSM
U14:Het “geweld” tussen de IPCO mannen tot 14 jaar U14-H) barste ook tijdens deze wedstrijd weer los. Met Luka, Thijn, Lasse en Mike werden plaats 2 tot en met 5 behaald ! Sterre (U14-D) skiede zich met 2 solide runs naar het podium (3de plaats).

U16: Bij de scholieren tot 16 jaar behaalde Daen een mooie 3de plaatst en skiede Noor naar een verdienstelijke 6 plaats.

JSM: Overtuigende winst (meer dan 3 .5 sec) was er voor Noa in de categorie JSM – D.
Joey kwam bij de JSM-H in beide manches als 2de beneden en behaalde daarmee ook een podiumplaats (2de).

Al met al een goede en mooie dag die met sneeuw begon maar in het zonnetje eindigde! Op naar de volgende wedstrijd.

Dank aan G-Force voor de organisatie van deze wedstrijd.